• Kérdése van? Hívjon minket: + 36 1 412 0882
  • Skype: AxiCont
Kövessen minket!

Hogyan dolgozunk?

Megoldható? Gazdaságos?

Az első találkozás alkalmával specialistáink felmérik, hogy az Ön által vázolt feladat automatizálható-e. Ezután egy indikatív ajánlat alapján eldöntendő, hogy a megoldás gazdaságos-e?

Költség számítás

Tervezés + Programozás + Gyártás + Szerelés + Telepítés

Szerelési feladat kritikus lépéseinek tesztelése

Mérnökeink a cég tesztlaborjában saját berendezéseken demonstrálják, hogy a szerelési feladatot hogyan tervezzük megvalósítani.

Robotcella tervezése 3D-ben és tervzsűri

Gépésztervezőink 3D-s modellt készítenek a leendő robotcelláról, amiben már látszanak a perifériaelemek, ill. ebben a fázisban történik az egyeztetés a vezérlésről.

Gyártóművi teszt

Ezután megkezdődik a berendezés összeszerelése, amit megrendelőink már ebben a fázisban megtekinthetnek. Ezt követi a berendezés élesztése, majd az első munkadarabokkal való tesztelés.

Gyártóművi átadás, szállítás és üzembe helyezés

A berendezés működőképességét munkadarabokkal, valós körülmények között prezentáljuk.

Miért tőlünk?

Minden gyártócella egyedi berendezés. A megrendelők a legnagyobb felkészültséggel sem tudnak tökéletes specifikációt készíteni, mely a jövőbeni igényeket is kielégíti, ezért van szükség a gyártóval való szoros együttműködésre, mind a berendezés gyártása során, mind az üzembe helyezés után.

Az AxiCont Kft. már több, mint 100 robotcellát installált, amelyek nagy részét karbantartási szerződés keretében szervizel.

Pontosan, precízen dolgozunk és időben szállítunk, partnereink megelégedésére.

image

Rendelkezésre állás

Sürgős esetben szerződött szervizpartnereink számára akár azonnali kiszállást is tudunk biztosítani hibabejelentés esetén.

A Mitsubishi Electric hivatalos „Solution” Partnere vagyunk.

Munkánkra 1 éves teljes körű garanciát vállalunk.

Partnerek és referenciák